dimecres, 28 de febrer del 2007

Paulius, el destroyer lituà



Es diu Paulius Parachomikas i el darrer cap de setmana ha viscut els seus minuts de glòria a l'All Star de la LKL, la lliga lituana de bàsquet. L'aler de 25 anys i 1,96 d'alçada era fins ara un jugador poc conegut del Dextera Jonavos, un equip de la segona divisió lituana. Fa unes setmanes va triomfar en el concurs de mats de la lliga d'estudiants i per això va ser convidat a participar en el concurs de l'All Star celebrat en el Siemens Arena de Vilnius.

Volia triomfar com fos però no era el seu dia i el jove es va agafar el repte amb tanta empenta que en el seu primer intent va volar d'esquenes destrossant la cistella.

Poc després, ja a la ronda final disputada contra el jugador del Sakalai Vilnius, Aivaras Kiausas, Paulius va convèncer a una cheerleader perquè fes d'improvisat obstacle i uns segons més tard la va atropellar amb la força d'un bulldozer. La dama d'acer va sobreviure la dura experiència, però el nostre heroi va perdre la competició.

Li queda, això si, l'orgull d'haver-se fet famós gràcies a les imatges del contundent episodi que circulen per internet donant la volta al món. Coses de l'era YouTube.