dijous, 4 de gener del 2007

Quan els policies ballen hip-hop




¿Poden els policies uniformats posar-se a ballar hip-hop, gravar la gresca en vídeo i penjar-ho a internet?

¿És una simple frivolitat o es tracta d'un ús indegut de l'uniforme que pot ser castigat pels seus comandaments?

A aquestes preguntes haurà de donar resposta la policia hongaresa, que ha iniciat una investigació per aclarir si els dos personatges que surten en aquest vídeo són realment agents de l'autoritat.

La divertida gravació, que fins ahir podia veure's a YouTube, ha estat despenjada avui mateix pels seus anònims autors. Tot i això, encara es conserva en altres indrets de la xarxa com Videoronk, un interessant servei que es dedica a recopilar materials procedents de YouTube, Googlevideo, Metacafe, Dailymotion, Ifilm, Myspace, Vimeo, Blip i Revver. També apareix a la web hongaresa Híradó.

El vídeo té una durada de 55 segons, ha estat gravat a l'aire lliure i porta per títol "Bajai hip-hop", en referència a la ciutat de Baja, situada al costat del Danubi i centre d'una important regió vitivinícola.

Veient el vídeo, algú pot pensar que els dos dansaires surten de fer un bon tast, però abans de treure conclusions sobre si el ritme hip-hop es genera millor amb la varietat Cabernet Sauvignon o amb la Cabernet Franc, ho deixarem en mans de la policia que, en definitiva, és l'experta en això de les proves etíliques.