divendres, 19 de gener del 2007

La pantalla blava de la mort


El comentari d'ahir incloïa un anunci amb el qual es demostra que Microsoft no ha perdut, malgrat tot, el seu sentit de l'humor. En la mateixa línia, avui recupero, via Genbeta, un salvapantalles mitjançant el qual l'empresa de Redmond es collona fins i tot a ella mateixa.

Es tracta d'una aplicació batejada amb el nom de BlueScreen Screen Saver que reprodueix la pantalla blava d'error, la Blue Screen of Death (Pantalla Blava de la Mort), que tots els usuaris de Windows han patit un dia o altre. La darrera versió d'aquesta simulació inclou fins i tot un reinici de la màquina que queda frustrat amb una nova pantallada i quan s'intenta tornar a l'escriptori movent el mouse no succeeix res ja que per aconseguir-ho cal prémer una determinada tecla.

Aquest salvapantalles gratuït, que és idoni per fer una broma a algun amic, va ser creat fa temps per Sysinternals, empresa comprada l'any passat per Microsoft i ara la multinacional de Bill Gates l'ofereix junt amb altres aplicacions a la plana Windows Sysinternals.

També existeix un salvapantalles similar per Linux i per Mac Os.

1 comentari:

bacus ha dit...

http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death

MS m'ha defraudat després d'anys d'usar els seus productes desde el MS-DOS 3.22 i el Windows 3.1

per quan Red screen of death Saver o real ???

hi ha gent privilegiada els mortals només arribem a la Blue i d'altres tenen el privilegi de la Red.