diumenge, 3 de maig del 2009

Trempada blaugrana


Nit de pitets i de baveig blaugrana. Les conjuncions astrals concentrades en la gespa del Bernabeu han estat favorables i amb aquest 2-6 els culers han descobert que orgasmejar sis vegades seguides no és cap mite de pel·li porno sinó una reacció de plaer natural provocada per l'obra d'art futbolera que ens ha regalat aquest Barça d'en Pep Guardiola.

Siguem sincers. Tothom sap (o hauria de saber) que la principal zona genital la tenim al cervell i és allà, a l'anfiteatre neuronal, en el motor de les emocions, on els gols d'Henry, Puyol, Messi i Piqué han esmicolat la xarxa i l'ànima merengue. Sis vegades seguides, la pilota ens han entrat pels ulls, ha creuat cent mil milions de neurones i ha penetrat a la porteria defensada per Casillas, transmeten una onada de plaer a tot el cos i ordenant a les cordes bocals que expressessin una paraula de tres lletres allargada amb unes quantes més: gooooooool!

Tard o d'hora -sempre passa així- vindran temps de destrempada general (una amiga assegura que, aprofitant l'eufòria blaugrana, un il·lustre culer resident a La Moncloa dividirà per sis les expectatives ja prou minses del finançament català) però, de moment i com diuen en castellà, “que nos quiten lo bailado” aquest dissabte.

Parlant de temps i d'hores, en el tall publicitari posterior al partit, quan els seguidors blancs s'arrossegaven captius i desarmats, Digital + oferia l'anunci del rellotge del Real Madrid, “el reloj de los campeones”. Mai a la història de la televisió, un espot s'ha emès en un moment més equivocat per captar possibles clients entre una fauna esmaperduda i favagirada. Mireu-lo bé: és el rellotge al qual Florentino haurà de donar corda i posar a l'hora s'hi pretén, com reclama la premsa madrilenya, recuperar el temps perdut aplicant a cop de talonari un pla renove per aconseguir que el seu club intenti enamorar com aquest Barça.


Foto: Els jugadors del Barça celebrant dissabte el triomf històric en el Bernabeu. / EFE