dimecres, 6 de maig del 2009

El 2-6 amb humor


L'edició de Crackcòvia de dilluns, dedicada al clàssic Madrid-Barça, ha obtingut un rècord històric: ni més ni menys que una mitjana d'1.200.000 espectadors, un 34,7 per cent de l'audiència. A excepció d'alguns partits de futbol, ha estat el programa més vist de TV3 des del març del 2005, quan es va emetre el capítol d'El Cor de la ciutat en el qual es descobria que en Tomàs era el violador de Sant Andreu (1.203.000 espectadors).

Veurem que passarà dintre d'unes hores a la tornada de la Champions que enfronta el Chelsea amb el Barça, però de moment els bons resultats dels nois d'en Pep Guardiola s'han convertit en el principal aliat de l'equip de Crackcòvia. El culers estan satisfets i aquest és terreny abonat per acceptar programes d'humor que s'enfoten d'un mateix i de la samarreta blaugrana que vesteix el cor de bona part de l'audiència.

Aquí us deixo una selecció de vinyetes publicades aquests darrers dies a la premsa catalana i espanyola sobre el triomf espectacular del Barça al Bernabeu.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

diuen que va ser una sobredosis : sobre-2-6

Anònim ha dit...

diuen que va ser sobredosis: sobre-2-6

Lo Vilot ha dit...

Més acudits, no vull que aquesta festa (la lliga)acabi mai:

- El Barça li posa un pis al Madrid.

L'any passat vam fer el pasillo i aquest any el bany. Eiii, alicatat fins al sostre i amb hidromasatge (i amb bidé, com diuen ells)

Visca el Barça !!!!!!!