diumenge, 18 de febrer del 2007

Els etarres que mengen cuscús


La nova generació d'etarres és ben curiosa. Parlen àrab sense accent a ikastola, han fet el servei militar a llocs llunyans i exòtics com Egipte i no pas a la base naval de Rota, invoquen Al·là en lloc de la Verge d'Arantzazu, recluten gihadistes per enviar-los a l'infern d'Iraq i no pas als santuaris francesos, passen llargues temporades a Pakistan o a Síria aprenent de memòria tots els racons i raconets de l'Alcorà en lloc de llegir i fotre a parir el Codi Da Vinci, beuen te i no txacolí i mengen cuscús i no pinxos de porc.

I el més important de tot: quan donen d'alta una bústia de correu electrònic trien l'adreça kishkmohammed@yahoo.com en lloc de, posem per cas, perutxo@etc.com.


Com dèiem, aquesta nova generació d'etarres que ocupa el banc dels acusats en el judici per l'atemptat de l'11-M és ben estranya, però si el votants del PP, els oients de la COPE i els lectors d'El Mundo segueixen veient boines, ikurrinyes, destrals i serps on hi ha altres coses relacionades amb el món mundial, no s'hi pot fer més.


Un dels mags de l'encanteri, Gustavo de Arístegui, portaveu del PP a la comissió d'Exteriors del Congrés ha afirmat que encara hi ha “massa incògnites” en els fets de Madrid i s'ha mostrat convençut que “ja sigui en el judici o per altres mitjans s'acabarà sabent tota la veritat de l'11-M”.


¿No havíem quedat que els dirigents del Partit Popular eren els campions de la fe cega en la Justícia, aquella que, per altra banda, ajuden a polititzar i a domesticar?


I si no és així, quins altres mitjans volen emprar per aconseguir, ara que som a Carnestoltes, que Rabei Osman, alies l'Egipci, o Hassan El Haski compareixin a la sala disfressats de dantzaris i ballin un aurresku davant l'implacable senyor jutge?


¿Explotaran encara més la imaginació de Pedro J?


¿Mobilitzaran a Agata Ruíz de la Prada perquè aporti una explosió de color als contes per a no dormir que difon diàriament la brunete mediàtica?


L'inefable Miguel Ángel Rodríguez, empresari i antic portaveu del govern d'Aznar, ha dit que “Espanya ha de saber qui va posar les bombes de l'11-M” i també “qui va posar Zapatero a la Moncloa”.


Encara que mai no ho hagi volgut acceptar el PP, a Zapatero, van ser els votants qui el van posar on és i també, per descomptat, les mentides d'Aznar i Acebes.

Pel que fa a la col·locació de les bombes, més enllà del caràcter intrínsecament maligne que té matar innocents, alguna cosa hi deu tenir a veure la política militarista d'una dreta que ho justificava tot amb unes fantasmagòriques armes de destrucció massiva amagades a terres perses. Aquelles armes que són la mare dels ous i que ara, amb quatre anys de retard, Aznar ha reconegut que mai no van existir.


Il·lustració: Dibuix d'en JAP publicat en El Punt

1 comentari:

Anònim ha dit...

Res a dir, l'he llegit. Felicitats per l'article.