dissabte, 10 de febrer del 2007

Aznar i el problema de no ser llest

José María Aznar ha necessitat quatre anys per reconèixer que a Iraq no hi havia armes de destrucció massiva. L'expresident del govern espanyol ha tingut aquest singular atac de falsa sinceritat durant un acte a Pozuelo de Alarcón, on ha compartit taula amb Pedro J., que, junt amb Jiménez Losantos, és el seu principal avalador mediàtic,

Aznar hi ha posat, això si, una gota d'humor cínic en el seu peculiar mea culpa i ha esperat a fer-ho ara, quan Iraq està destrossat per la guerra i immers en una crisi política i militar d'incert final:

"Tengo el problema -ha dit- de no haber sido tan listo de haberlo sabido antes"

I a la mentida, n'hi ha afegit una altra:

"Cuando yo no lo sabía, nadie lo sabía"

És a dir que no tan sols vol fer creure que el trio de les Açores i la comunitat internacional, amb Nacions Unides i els seus especialistes en desarmament al capdavant, pensaven que hi havia armes de destrucció massiva, sinó que a més ve a dir que, a l'estat espanyol, la resta de partits polítics i els milers de persones i d'organitzacions que van sortir al carrer contra la guerra, es manifestaven cridant que no hi havien armes, però convençuts que n'hi havien.

En fi, un embolic.

Us deixo a continuació un vídeo on es poden veure les declaracions d'Aznar el febrer del 2003 en les que assegurava que Saddam Hussein tenia un arsenal d'armes terrorífic i les de dimecres a la nit reconeixent el contrari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nomès afegiré una pregunta als dos articles que has escrit sobre aquest nefast personatge:

- Aznar és tonto, o és molt tonto?

P.D.: Ahir vespre me'n vaig anar a domir amb una noticia que, suposo, portarà cua. (casi em quedo desvetllat)

"Policies espanyols en l'época de Aznar van interrogar a presoners marroquins a la presó de Guantanamo. Sense cap tipus d'ordre judicial"

L'interrogatori te a veure amb els atemptats que van haver posteriorment a Madrid?

Si la cosa va per aqui, no sols no és llest, ni es tonto, senzillament es ..... i aqui ho deixo.

Abraçades virtuals Toni

Lo Vilot