dimarts, 24 d’octubre del 2006

La porra dels presidenciables

Els presidenciables de les cinc principals forces polítiques, que prometen cada dia de campanya solucions per resoldre tots els problemes de Catalunya, no es podrien guanyar la vida ni amb les travesses ni amb les apostes. Vint-i-quatre hores abans del clàssic Barça-Madrid, van fer una porra donant com a guanyador a l'equip blaugrana. Els pronòstics van ser els següents:

Artur Mas: 0-3

José Montilla: 1-2

Josep-Lluís Carod-Rovira: 1-3

Josep Piqué: 0-1

Joan Saura: 1-2

Com ja és sabut, el partit va acabar 2-0 a favor del Madrid i per a tant els presidenciables van coincidir per una vegada en alguna cosa: en perdre la porra després d'haver optat per fer una aposta políticament correcte malgrat saber el baix moment de forma de Ronaldinho i l'absència del determinant Eto'o. Caps d'ells es va atrevir a ser considerat una au de mal averany en una Catalunya deprimida després del desastre del partit i a pocs dies d'uns comicis on el votant emprenyat pot acabar essent perillós.

Un darrer detall. Tots els candidats van dir que seguirien el partit per televisió, excepte Artur Mas, que pensava fer-ho per ràdio perquè a casa no té Canal +. És normal. No necessita per a res la televisió per satèl·lit. Ell fa servir, i a l'engròs, el DVD.


Foto: Artur Mas donant el seu suport a Laporta durant la darrera campanya a les eleccions del Barça. / Sport