dijous, 25 d’agost del 2011

Fletxes


Els operaris que renoven la senyalització horitzontal del barri han tingut a bé assenyalar el meu cotxe amb aquesta fletxa. Vist el resultat, avui a la nit aparcaré el vehicle en un altre lloc i el mateix faré demà, demà passat i l'altre. D'aquesta manera, els carrers s'aniran omplint de fletxes com si fossin pinzellades d'art urbà i tot plegat esdevindrà una orgia de trajectòries, sentits i contrasentits.

Quan imperi el caos damunt l'asfalt, tancaré el cotxe en el garatge, llançaré la clau i acamparé davant el televisor per veure mil i una pel·lícules d'indis i vaquers. Passaré els dies, les setmanes i els mesos, fletxa va i fletxa torna, fins que una d'elles m'assenyali, entre cella i cella, el camí a seguir. Aleshores, trauré el cotxe del garatge i en el carrer hi trobaré una parella d'operaris repintant la senyalització horitzontal. “Feia anys que no veníem per aquest barri”, li dirà un a l'altre mentre observen aquest vell decrèpit maniobrant amb un Ford antediluvià.

Els saludaré i, seguint les noves fletxes, agafaré definitivament el bon camí.

3 comentaris:

... ha dit...

jajaja! divertit!

bel ha dit...

Hola Toni, t'escric aquí perquè no tinc clar si al teu perfil de Twitter t'arribaria bé aquest missatge. Crec que t'han hackejat el comte i s'estan liant a enviar spam en nom teu (i en anglès). M'ha arribat un DM teu que diu "tonidalmau:
haha the look on your face in this pix is priceless!" + un enllaç que no repeteixo perquè no s'hi punxi.
Crec que si hi entres i canvies la contrassenya et deixarà de passar. Sort!

Toni Dalmau ha dit...

Hola bel. Aquest problema a Twitter el vaig detectar fa un parell de dies. Intentaré controlar-ho.

Gràcies!