dijous, 25 d’agost de 2011

Fletxes


Els operaris que renoven la senyalització horitzontal del barri han tingut a bé assenyalar el meu cotxe amb aquesta fletxa. Vist el resultat, avui a la nit aparcaré el vehicle en un altre lloc i el mateix faré demà, demà passat i l'altre. D'aquesta manera, els carrers s'aniran omplint de fletxes com si fossin pinzellades d'art urbà i tot plegat esdevindrà una orgia de trajectòries, sentits i contrasentits.

Quan imperi el caos damunt l'asfalt, tancaré el cotxe en el garatge, llançaré la clau i acamparé davant el televisor per veure mil i una pel·lícules d'indis i vaquers. Passaré els dies, les setmanes i els mesos, fletxa va i fletxa torna, fins que una d'elles m'assenyali, entre cella i cella, el camí a seguir. Aleshores, trauré el cotxe del garatge i en el carrer hi trobaré una parella d'operaris repintant la senyalització horitzontal. “Feia anys que no veníem per aquest barri”, li dirà un a l'altre mentre observen aquest vell decrèpit maniobrant amb un Ford antediluvià.

Els saludaré i, seguint les noves fletxes, agafaré definitivament el bon camí.

3 comentaris:

Adbega ha dit...

jajaja! divertit!

bel ha dit...

Hola Toni, t'escric aquí perquè no tinc clar si al teu perfil de Twitter t'arribaria bé aquest missatge. Crec que t'han hackejat el comte i s'estan liant a enviar spam en nom teu (i en anglès). M'ha arribat un DM teu que diu "tonidalmau:
haha the look on your face in this pix is priceless!" + un enllaç que no repeteixo perquè no s'hi punxi.
Crec que si hi entres i canvies la contrassenya et deixarà de passar. Sort!

Toni Dalmau ha dit...

Hola bel. Aquest problema a Twitter el vaig detectar fa un parell de dies. Intentaré controlar-ho.

Gràcies!