diumenge, 25 de gener del 2009

Espies amb flash


Com si fos un culebrot de lladres i serenos i dins l'estil periodístic d'escàndols per entregues popularitzat per El Mundo, El País segueix oferint nous detalls de la trama d'espionatge del PP a Madrid. En el capítol d'avui, el diari explica que un dels personatges espiats l'any passat pel grup d'agents presumptament vinculats a la conselleria d'Interior de la Comunidad de Madrid va ser l'històric dirigent i aleshores tresorer del Partit Popular Álvaro Lapuerta.


Segons El País, el maig del 2008 Lapuerta va informar de la situació a Mariano Rajoy després d'haver detectat que era objecte de seguiments per part de desconeguts. D'acord amb el que explica el diari, el dirigent popular va ser fotografiat dues vegades. La primera, de dia, quan sortia d'una residència religiosa acompanyat de la seva dona. El xofer del polític va perseguir al misteriós fotògraf però aquest va desaparèixer. La segona ocasió es va produir dues jornades més tard, a la nit, quan el tresorer del PP tornava a casa i va ser fotografiat amb flash.


Espies que utilitzen flash?


Definitivament, si això és cert, a casa d'Esperanza Aguirre en lloc d'un servei d'espionatge com cal hi ha en Mortadelo y Filemón, el superintendent de la T.I.A i el professor Bacterio!



Acudit: JAP (El Punt)