divendres, 1 de febrer del 2008

Senyoretes okupant un anunci


Tot va succeir fa uns dies a la secció d'anuncis classificats d'un conegut diari. Un escamot de senyoretes de moral relaxada va abandonar la plana 41, territori de “plaer garantit”, i a tota velocitat va assaltar aquest anunci immobiliari de la plana 39 que portava per eslògan “Els nostres preus no t'espantaran. Tracte personalitzat”.


Pels lectors més crèduls, les exòtiques dames invasores (vuit d'elles eren xineses i japoneses) van donar més atractiu a aquesta promoció de pisos en el moment més indicat, just quan la crisi immobiliària està fent caure les vendes. En realitat, però, tot va ser culpa d'un personatge que abans se'n deia “follet de la impremta” i que ara, amb les noves tecnologies, ves a saber quin nom se li ha de donar.


Una vegada detectada la presència d'okupes, les forces d'ordre van actuar amb eficàcia deportant a les senyoretes que fumen cap a la seva subsecció de llums vermelles i gemecs forçats.


Dos dies més tard, l'anunci de la promoció de pisos va tornar a ser publicat lliure de dames i guardant les formes d'un sector econòmic que, encara que algunes persones -amb el cul socarrimat per les hipoteques- puguin pensar el contrari, no és, o això diuen, cap casa de barrets.

1 comentari:

Roi ha dit...

ara em sembla que es diu "becari"