dijous, 28 de febrer del 2008

Repassant la lliçó


Els estrategues del PSOE i del PP donen una gran importància al segon debat televisiu que protagonitzaran Zapatero i Rajoy dilluns vinent. Per això, els equips respectius estan treballant de valent per preparar els missatges que s'han de transmetre a l'audiència. Però per fer-ho amb la màxima eficàcia i per poder corregir errors, necessiten treballar directament amb cada líder. Els dimarts ja es va fer públic que Zapatero es reservaria, enmig de l'atapeïda agenda electoral, algun matí o tarda per reunir-se amb els seus assessors. En el PP, en canvi, han adoptat la mateixa decisió però ho han volgut portar d'una manera més discreta per donar la sensació que Rajoy (malgrat el que diuen les enquestes) està satisfet del primer debat i no necessita repassar la lliçó a darrera hora com si fos un mal estudiant.

Ahir, el líder del PP canari José Manuel Soria va compartir míting amb Rajoy a Santa Cruz de Tenerife i quan li va tocar fer el discurs s'hi va voler lluir atacant de valent a Zapatero: "N'hi ha un per allà que ha suspès dos o tres actes, però no pas per anar a la platja, els ha suspès perquè ha d'estudiar. El que un no ha estudiat en quatre anys – va afegir- no ho pot aprendre en quatre dies".

I es va quedar ben satisfet abans de saber, com ja coneixien els periodistes, que el seu admirat Rajoy havia decidit, des de dimarts, no assistir a dos actes per repassar la lliçó.

A hores d'ara el Partit Popular encara no ha comunicat quants mesos o anys es passarà José Manuel Soria castigat de cara a la paret.


Foto
: José Manuel Soria durant un acte del PP.