dimecres, 30 de gener del 2008

Franctiradors i senglars als accessos a Barcelona

La idea de bomber del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya d'estrènyer els carrils d'entrada i sortida de Barcelona per obligar als conductors ha complir el límit de velocitat de 80 quilòmetres per hora i per guanyar espai pel transport públic, ha provocat polseguera política, queixes dels usuaris i moltes bromes.


Enrenou polític perquè Pérez Moya ha pecat de bocamoll exposant públicament i en precampanya electoral, una proposta que només és en fase d'estudi i que de moment no compta ni amb el suport del seu conseller, Joan Saura, a qui el director del SCT ha posat en una situació compromesa, ni amb el vistiplau del secretari de Mobilitat del departament d'Obres Públiques, Manel Nadal.


Malestar entre els usuaris dels accessos a Barcelona perquè després de la polèmica reducció de la velocitat ara es podrien trobar cada dia amb l'angoixa i la incomoditat que comporta circular per vials més estrets, atapeïts de cotxes i amb un risc d'accidentalitat afegit per la reducció d'amplada. Tots els conductors hem patit aquesta sensació d'inseguretat circulant per carreteres “desdoblades” amb el recurs provisional dels cons.


Per últim, conyes, moltes conyes, perquè, malgrat tot, en aquest país sabem treure humor fins i tot de les emprenyades. A Minoria Absoluta de RAC1 han proposat al Servei Català de Trànsit que col·loqui franctiradors en els pons d'entrada a la ciutat per acollonir als conductors i en el següent vídeo podeu veure alguns dels suggeriments fets a Pérez Moya pel programa “El Club” de TV3 amb la sana intenció d'ajudar a reduir encara més la velocitat a les vies “ràpides” d'accés a Barcelona.


2 comentaris:

Lo Vilot ha dit...

ja, ja, ja, dels millors monòlegs televisius ... aquest es memorable.

Oti, lo del AVE per l'autopista !!! com no se m'havia acudit abans .... si senyor, ja que els passatgers no paguen peatge (per això no fan trens) que el parin a la Roca i passi el revisor ... que coi, aquí que pagui tothom.

Genial. Amb el teu permís va al bloc

P.D: Per cert, estic pensant que les carreteres més segures son les dels voltants de Cadaqués. Les autopistes, sobre tot si són amples son un perill. Qui ho havia de dir !!!!

Toni Dalmau ha dit...

Autopistes? Ni se t'acudeixi passar-hi, home de déu. Cal ser prudent i anar, per exemple, per la carretera de Tossa... ;-D