dimecres, 5 d’agost del 2009

Treballadora obedient, informàtic friqui


Segons les darreres dades del ministeri de Treball, l'atur segueix pujant a Catalunya mentre que en el conjunt de l'Estat espanyol continua baixant per tercer mes consecutiu.

Tal vegada en la generació d'ocupació a les espanyes hi han tingut alguna cosa a veure ofertes de treball com aquestes dues que reproduïm.

Per la primera s'ha de complir un requisit extraordinari: no saber fer absolutament res. Això sí, s'ha de ser dona i, a més, obedient. És a dir, objecte passiu de ves a saber quines pràctiques laborals.

A la segona oferta, el candidat ha de ser -textualment- un friqui de la informàtica i ser capaç de garantir que no pateix treballant.

Quina és la gran avantatge d'aquest lloc de treball?

No exigeixen obediència cega -com en el cas anterior- però ofereixen cafè gratis. La llàstima és que no expliquen si el cafè serà exprés, instantani o fastigosament americà. I és aquí, a la “camera café”, amb els seus ets i uts, i no pas en els aspectes crematístics o en els horaris de treball, on segur que s'hi amaga la trampa d'aquesta extraordinària oferta laboral.