dimecres, 26 de novembre del 2008

Entre el Barrilete i el Morro




Caja Madrid ha tret un nou dipòsit a 12 mesos que, segons assegura l'entitat d'estalvis, ofereix la màxima rendibilitat del mercat. Es diu “Barrilete cósmico” i encara que agafa un dels sobrenoms pels quals és conegut Diego Armando Maradona – per allò de marcar-li un gol a la resta d'entitats bancaries- a mi em fa pensar amb alguna de les aventures d'humor blanc del TBO.


De fet, si el nom fa a la cosa, de confiança – que és el que manca actualment a l'economia- no me'n dóna gens ni mica.


I parlant de confiança o, més aviat, de desconfiança, Microsoft ha anunciat que a partir de la segona meitat del 2009 llançarà un antivirus gratuït que consumirà pocs recursos del sistema i serà compatible amb Windows XP, Vista i amb el futur Windows 7. Aquest nou producte es dirà “Morro” - si, si, així, en castellà, tal i com sona- i servirà per tapar el fracàs en vendes del paquet de seguretat Windows Live OneCare, que deixarà de comercialitzar-se el juny del 2008.


Barrilete cósmico” i “Morro”...


Definitivament cal preguntar-se què es prenen o què s'injecten a la vena els genis creatius que posen nom a determinats productes comercials.


Vídeo: Anunci del "Barrilete cósmico" protagonitzat per l'entrenador David Vidal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Diuen que l'ofici de publicitari és un dels més passats de voltes que hi ha sobre la faç de la terra... No sé si algú ha llegit algun llibre d'en Beigbeder, però també roden anècdotes d'una agència de publicitat que fa massa olor a una petita planta assecada... O jo mateix, en un exercici per a la facultat, vaig emprar la tècnica del cadàver exquisit pe confegir el nom d'un producte...

Numina ha dit...

Així que això del birrete còmico és una cosa de furbo! Jo ho havia sentit a la ràdio i surt un fulanu que diu que "necessita jan de confiança" volen dir que li cal gent de confiança, i que el vol "en cames d'acer" que probablement vulgui dir amb cames d'acer però tot plegat dit així en montillès no entenia res de res. Coses que em passen per no veure tele ni furbo.