divendres, 29 d’agost del 2008

Es ven "pantalón de putilla"


A la secció “La foto del lector”, La Vanguardia publicava ahir aquest cartell d'una coneguda cadena de botigues de roba. La imatge circula des de fa unes setmanes per internet i segons WTF? Microsiervos va ser captada en un establiment d'H&M a Tenerife.


Suposant que no sigui un fake per desacreditar la marca, podria tractar-se d'un error de retolació: “pantalón de pitillo” (els que van molt ajustats a la cama) o de puntilla (ignoro si existeixen pantalons fets amb teixit de punta). També podria ser una broma malintencionada portada a terme per un treballador de la casa.


Més val donar per bona alguna d'aquestes hipòtesis perquè no vull pensar que es tracta d'una agressiva campanya de màrqueting. Si fos així i en el departament de roba infantil oferissin realment “pantalones de putilla”, en el d'homes s'haurien de trobar “pantalones de pederasta” i, tot plegat, seria francament molt lleig.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I tot i així, en el cas que fos cert, podria referir-se a un tipus de pantalons: ajustats i de cintura baixa, com els que duia la Shakira fa uns anys i que ara es pot veure en moltes putilles, ai, perdó, treballadores sexuals (o almenys en les de les carreteres dels voltants de la meva ciutat). I és que la moda no sempre arriba d'hora a aquestes esferes de la societat...

Marina Raurell ha dit...

"pantalón de putilla" m'ha recordat a l'Oriol Pujol ja que va dir que "putilla" era un dels renecs que mes utilitzava. (No per una altra cosa)