divendres, 21 de desembre del 2007

La màgia de la serra mecànica


La serra mecànica és probablement l'artefacte que imposa més respecte tant als que en prou feines sabem penjar un quadre com als destroyers de mena. Aprofitant la seva merescuda fama d'eina fatal, aquest estri triomfa a les pel·lícules de terror, però també en el món de l'il·lusionisme. En el vídeo de dalt podem veure al mag, músic, acròbata i escapista de Nova York Criss Angel amb el cos partit per una gegantina serra mecànica.


Angel és un dels il·lusionistes més famosos del món -ha obtingut tres vegades el Premi Merlín atorgat per l'Associació Internacional de Mags- i l'impacte que provoquen els seus números l'ha portat a actuar als grans shows de la televisió nord-americana i fins i tot ha participat com a artista convidat en un dels capítols de CSI: NY.


Aquí el podeu contemplar caminant damunt l'aigua d'una piscina:



I en aquest altre vídeo apareix levitant entre edificis:



Criss Angel té un posat seriós, però hi ha altres il·lusionistes que, fins i tot treballant amb la serra mecànica, hi posen bones dosis d'humor. Un d'ells és el que en els vídeos que circulen per la xarxa el presenten com el Dr. Mágico: