dimecres, 25 de gener del 2006

Saura i la confabulació contra el PP



No ho expliqueu a ningú, però existeix una confabulació entre el tripartit i la direcció del diari The New York Times per denigrar al PP. L'home de contacte, l'enllaç entre Barcelona i Nova York és ni més ni menys que el conseller de Relacions Institucionals i líder d'ICV, Joan Saura.

Ahir a Diari de l'Absurd us explicàvem que el prestigiós rotatiu nord-americà havia publicat un editorial en el que es criticava al partit de Rajoy per la seva condescendència amb el colpisme preventiu del tinent general José Mena Aguado. L'editorial portava per títol “Troglodites a l'exercit espanyol”.

Doncs bé, diumenge passat, dos dies abans de que sortís publicat el famós editorial, el president d'ICV Joan Saura deia en roda de premsa que l'oposició del PP a l'Estatut només es pot entendre “des de posicions troglodites”.

Cap ànima ingènua pot pensar que es tracta d'una simple coincidència. Més val creuar els dits perquè els de la COPE no ho descobreixin i provoquin un conflicte internacional.

Per cert, ni Bono, l'essència del patriotisme en el Govern Zapatero, ni cap militar gremialista ofès han alçat la veu contra el títol escollit pel diari nord-americà per parlar de determinats membres de l'exercit espanyol. Clar que una cosa és The New York Times i l'altra l'Avui...

Dibuix: País de Locos