dissabte, 24 de desembre del 2005

Noves reunions secretes de Carod-Rovira


Fonts del carrer Génova han assegurat a Diari de l'Absurd que el president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira es va reunir secretament dilluns a la nit a Londres amb el geni de la sort, Clive Arrindell per aconseguir que aquest any els tres principals premis de la Grossa només caiguessin als Països Catalans.

Carod-Rovira li va explicar que havia pres aquesta determinació després de comprovar la retallada efectuada per Solbes Manostijeras en el capítol financer del nou Estatut. "El futur de Catalunya depèn ara de les teves boles", va dir el líder republicà a un geni de la sort que a aquelles alçades ja posava cara d'astorat davant la insòlita petició catalana. Arrindell va refusar el tracte, que incloïa un xalet a la Costa Brava, assegurant que el mateix contracte milionari amb l'ONLAE que l'impedeix concedir entrevistes li prohibeix taxativament implicar-se en afers polítics.

Les mateixes fonts genoveses afirmen que Carod-Rovira es va desplaçar tot seguit a Madrid on va ser detectat entrevistant-se discretament amb un grup de nens de San Ildefonso. En aquest cas, el president d'ERC els va proposar un tracte de favor pels números de loteria venuts a Catalunya i al País Valencià a canvi d'un lot d'embotits de Casa Tarradellas i de samarretes, gorres i CDs de Productes de la terra.com. Els nens van recordar al líder republicà que el seu col·legi depèn directament de l'Ajuntament de Madrid i que l'alcalde Ruíz Gallardón mai no els perdonaria un pacte amb qui va boicotejar la candidatura olímpica de la Villa y Corte.

Finalment, frustrat pels seus fracassos, Carod-Rovira va demanar al democristià Josep Antoni Duran Lleida que intercedís directament davant les forces celestials per modificar l'atzar de la fortuna. "Fes-ho per patriotisme".

"No sabem quin ha estat l'abast del pacte entre ERC i CiU i quina incidència tindrà en el futur de la política catalana i espanyola, però el que és segur és que ja no tenim el cel del nostre costat", afirma decebuda una de les fonts del carrer Génova consultades per aquest diari. "Cal reaccionar ràpid i treure novament al carrer milions de persones de bona fe. Per Espanya i per la Constitució!"

Post escriptum: Des de Génova ens acaben de comunicar que Carod i Duran van ser vistos dimecres corrent com bojos per Vic per comprar els darrers números de la loteria. Els militants peperos que els van descobrir es van estimar més gastar-se la pasta amb cava català.

Post escriptum del post escriptum: Des de la Closca, el nucli dur de Presidència, ens diuen que Maragall, en llegir aquesta exclusiva del Diari de l'Absurd, s'ha posat de mala llet: "Això ha estat una nova deslleialtat d'en Carod. Ell ha callat com un puta i jo m'he quedat sense poder comprar loteria a Vic".

Post escriptum del post escriptum del post escriptum: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo si que es periodisme creatiu egi no la patetica porqueria inventiva de el mundo, pais, abc, la cope, i cia

Anònim ha dit...

aixo si que es periodisme creatiu egi no la patetica porqueria inventiva de el mundo, pais, abc, la cope, i cia

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja molt bo. Jo també ho havia pensat.

Anònim ha dit...

Molt bona l'exclusiva, Toni! Sempre he pensat que tens uns contactes sense pels al cap ;)
Potser jo m'hagués esperat al 28 per tradició... però potser ens prepares una altra ??
Salut i Bon Any!