dilluns, 12 d’abril del 2010

La màquina maltractadora


 A la sala d'espera del servei d'urgències de l'Hospital Josep Trueta de Girona hi ha una màquina de cafè "maltractada". Això és al menys el que es pot deduir del cartell que hi han penjat:

"Preguem no maltractin la màquina, els hi tornarem els diners a la cafeteria...

El que no expliquen els responsables del servei és que la màquina en qüestió es dedica també a maltractar sistemàticament als seus usuaris. A l'hora de tornar el canvi, l'andròmina escup ferotgement, ara sí i ara també, les monedes per terra, com si li fes ràbia desfer-se dels diners, amb la qual cosa prendre un cafè, un tallat o una xocolata obliga a bona part dels clients a fer flexions collint el reguitzell de monedes que rodolen amb velocitat inusitada pel paviment.

Desconeixem si l'actitud de la màquina és una revenja pels maltractaments patits  o si algú del Trueta ha decidit que els abdominals forçats - el terra és molt baix- són un bon i saludable exercici per ofegar les penes a tots aquells que, acompanyant als pacients, es veuen obligats a esperar hores i més hores a la sala, un pèl inhòspita i castigada pel temps, d'aquest servei d'urgències.


Fotos: T. Dalmau