divendres, 30 d’abril del 2010

La cervesa de la Villa y Corte


Per Madrid circulen intensos rumors segons els quals José Mourinho ja té signat un precontracte per substituir la propera temporada a Pellegrini. A Florentino li agrada el portuguès per la seva forta personalitat, esperit guanyador, control de les estrelles... i, vull pensar, per l'odi que provoca entre la culerada. Al senyor del gran poder, l'operació li costaria, diuen, un mínim de 20 milions d'euros, 8 per pagar la clàusula de rescissió amb l'Inter, el club al qual Mourinho està lligat fins el 2013, i 12 més que són els que cobra per temporada. Veurem si Jorge Valdano  i el públic del Bernabéu es conformarà amb el catenaccio resultarista amb el que l'Inter de Mou -un equip que paradoxalment juga a la italiana sense italians- ha eliminat el Barça.

De moment però, com dèiem, els rumors són tan insistents que fins i tot la cervesa Mahou, la més madrilenya de totes les cerveses que es beuen a Villa y Corte, comença a canviar de nom...  

2 comentaris:

captaire ha dit...

Conec uns quants merengues que no volen el joc que gasta aquest paio per l'equip blanc.

Arcangelo ha dit...

Si ens posem simpsonians hi han un munt de conyes a fer amb el bar de Mou. Allà però, la cervesa és de marca indeterminada.