dijous, 26 de novembre del 2009

La dignitat de Catalunya


Amb el Tribunal Constitucional acabant de mal coure la seva sentència política sobre l'Estatut, els diaris Avui, Diari de Girona, Diari de Sabadell, Diari de Tarragona, Diari de Terrassa, El 9 Nou, El Periódico de Catalunya, La Mañana, La Vanguardia, Regió 7, Segre i El Punt publiquen avui, en un fet sense precedents a la premsa catalana, un editorial conjunt sota el títol “La dignitat de Catalunya”.

Val la pena llegir-lo perquè com diu el mateix article “hi ha preocupació a Catalunya i cal que tot Espanya ho sàpiga”.

3 comentaris:

Alba ha dit...

Felicitats a tota la premsa catalana per aquesta iniciativa. Val la pena llegir-lo i sobretot veure la reacció de la premsa de Madrid, especialment d'El Mundo. No té desperdici.

Im-Pulso ha dit...

Escribiré en castellano para que se interprete exactamente lo que digo: El editorial unitario delaprensa catalana es una lección de civismo y comportamiento democrático que ojalá abundara.
Y por favor, que nadie confunda esa presión con una coacción. En democracia, la presión --el pronunciamiento libre y sensato, como es este caso-- no sólo es legítima, sino que incluso es necesaria y es un acto radicalmente democrático.
Una abraçada.

Pere ha dit...

Amb una tonteria com aquesta avui he recuperat la fe en Catalunya i els catalans, en nosaltres. Gràcies, sincerament.