diumenge, 20 d’abril de 2008

Obsessionats pel Roine

He estat fent proves amb Comiqs, el servei web 2.0 que permet crear tires còmiques a partir de fotografies i compartir-les a la xarxa integrades en els blogs. El funcionament és molt intuïtiu i no requereix especials coneixements tècnics. Només cal cercar algunes imatges i, per damunt de tot, tenir alguna cosa per explicar.

La primera “creació”, com podeu veure, va de la crisi de la sequera i de l'obsessió de CiU en portar aigua del Roine.CiU i el Roine from tonidal on Comiqs

5 comentaris:

bacus ha dit...

tanta obsessió pel roine em fa arribar la conclusió que hi ha interessos econòmics ocults, com si algú que els hi dona donacions anònimes a ciu hagi demanat cobrar els favors.

Anònim ha dit...

L'Artur Mas queda molt mono disfressat de Sant Jordi :-DDD

El que no tinc clar és quin dragó pretén matar fent-li beure l'aigua del Roine...

Salut!

Toni Dalmau ha dit...

Bacus:

Mira que ets mal pensat!!!

Carme:

La foto d'en Mas-Sant Jordi va ser publicada fa uns anys a La Vanguardia i formava part d'una sèrie protagonitzada per polítics disfressats.

Anònim ha dit...

He trobat per la xarxa el post on es parlava de la pubilla i l'hereu de Catalunya. Sóc amiga de la Pilar i he intentat arreglar el que va passar aquell dia en el plató de televisió... En fi, volia que álgú el llegís! Jajaja.
I val a dir... que m'agrada aquest diari! L'he trobat de casualitat, però se'n va a "pàgines preferides".
Que vagi bé!

Toni Dalmau ha dit...

Alba:

Celebro que t'agradi el blog i espero que segueixis participant-hi amb els teus comentaris.

Vinga, salut! :-)