dimecres, 6 de febrer del 2008

L'humor dels carrils escanyats

Avui, en una entrevista a El Món a RAC1, el director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya ha dit que la polèmica idea que va llançar fa uns dies d'estrènyer els carrils d'entrada i sortida de Barcelona només “era una reflexió a l’entorn de la velocitat i la seguretat; no hi ha cap proposta, cap idea concreta posada sobre la taula per debatre, ni tan sols la viabilitat; no hi ha res”.

Pérez Moya ha assegurat no haver-se sentit sol enmig de les crítiques - “he rebut quasi un centenar de mails, trucades i SMS d'ànims”- però ha lamentat que s'hagi anat “més enllà del que van ser les meves paraules”.

No tinc sensació d'haver dit cap barbaritat”, ha assegurat el director del Servei Català de Trànsit, afegint que “no som gent estrafolària o rara”.

Tot i això, Pérez Moya ha reconegut que el tema permet fer molts acudits: “Entenc que es facin bromes i acudits perquè la cosa dona joc i hem de ser un país que hem de saber riure de determinades coses. En aquest sentit cap problema.

Per a tant, tal i com ja vàrem fer en un post anterior, riem tot plegats una mica més, aquesta vegada amb les propostes dels carrils escanyats de “Polònia”.

1 comentari:

Adrià ha dit...

Això li deu haver hagut de fer mal! :D :D