dissabte, 16 de setembre de 2006

Abuelonet

Es diu Andrés Téllez Simia, té 79 anys, és cordovès i fins fa un any i mig no havia tocat mai un ordinador. Noel, un dels seus sis néts, l'ha introduït a la informàtica, li ha dissenyat un blog i avui l'entrevisten a 20 Minutos.com presentant-lo com l'avi de la blogosfera espanyola.

Ben segur que no és un cas únic i hi ha altres persones de la seva generació que han descobert, a temps, l'encant – i les servituds - de tirar endavant una bitàcola. En tot cas, Andrés Téllez, autor del nou blog Abuelonet, és un bon exemple de com internet es va convertint amb els pas dels anys en una eina intergeneracional de comunicació. El cursets dirigits a un públic veterà, llibres com el de l'amiga Mercè MolistCiber@avis” i, especialment, el desig d'avis, pares i néts de compartir experiències i de comunicar-se, fa que internet comenci a deixar de ser una cosa exclusivament de joves-joves i de no tan joves ;-).

En aquest vídeo, Andrés Téllez llença la següent pregunta a l'aire: “Penses que un avi no té res a explicar?”.

Segurament, moltes coses.


Foto: Andrés Téllez navegant per internet. / Noel Téllez-20Minutos

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha un avi anglès que també s'ha fet molt famós explicant-li la vida a la webcam i penjant-ho a YouTube.
No deixen d'arrencar un somriure, aquestes coses...

Tercera Edad ha dit...

Hola SEÑOR ANDRES no sabe la alegría que me ha hecho ver que usted ha hecho su bloc yo soy un gran admiradora de las personas de la tercera edad que se anima ha demostrar que en nuestra edad habían personas con ganas de saber y de seguir los avances de las nuevas tecnologías, si en nuestros tiempo no lo hicimos no era por que no queríamos era porque nos faltaban medio y estudios para poder, de lo que pasa que Yo le animo ha usted que siga adelante, Yo soy una jubilada un poco revende por no haber podido hacer casi nada en mis tiempo de joven ha ora quiero recuperar el tiempo perdido y animar ala tercera edad, que demos todo lo que sabemos y lo que llevamos dentro por si alguna persona quiere aprovechar algo de nuestros conocimientos, y si nos creen carroza eso es su problema
Un saludo ENCARNA