dilluns, 26 de juny del 2006

Travessa el carrer una noia

Aturo el cotxe davant un pas de vianants. Travessa el carrer una noia amb un gos gros i una faldilla petita. Els gos és maco. La faldilla també. Arrenco el cotxe mentre el gos gros estira la noia de la faldilla petita cap a l'interior del parc en direcció a una gossa petita subjectada per un noi gros. El noi gros no es mira la faldilla petita i la gossa petita tampoc es mira el gos gros. La noia de la faldilla petita ni es fitxa amb el noi gros i estira el gos gros lluny de la gossa petita.

Aturo el cotxe davant el següent pas de vianants. Travessa el carrer una noia amb un gos petit i una faldilla grossa. El gos es maco i la faldilla també. Arrenco el cotxe mentre la noia de la faldilla grossa estira el gos petit cap a l'interior del parc en direcció a un gos gros subjectat per una noia, la noia, de la faldilla petita.

Elles es fan un petó gros a la boca i arrenquen el passejar agafades de la ma, mentre, al darrera, el gos gros i el petit miren de reüll cap a la gossa petita que acompanya al noi gros cap a la sortida del parc, on l'espera un altre noi amb un gossa grossa.

Aturo el cotxe davant el següent pas de vianants. Travessa el carrer una noia amb un gos...

2 comentaris:

Lo Vilot ha dit...

Exel.lent relat ... es com un curt cinematografic, un bon guió.

Tens representant?

Com sempre, tot i que em faré pessat, et felicito. Amb molt bon rotllo (ja ho saps), si estiguesis davant, et diria ... fas rábia :-))

Toni Dalmau ha dit...

Gràcies Lo Vilot :-)

Ha estat una mena d'exercici d'estil. Un joc amb paraules buscant-li una certa musicalitat. La mirada des del cotxe és la càmera que segueix els passos dels protagonistes.

La primera "escena", la de la noia amb faldilla petita i gos gros que travessa els pas de vianants la vaig viure en directe. La resta és imaginació.

Salut!