diumenge, 20 de novembre del 2005

La Santíssima Trinitat i l'ADN

El cardenal mexicà Javier Lozano Barragán, president del Consell Pontifici per a la Salut, ha assegurat avui que a dins de l’ADN “hi podem trobar la Santíssima Trinitat”.

El “ministre de Sanitat” del Vaticà ha fet públic aquest “descobriment” durant una trobada interdisciplinar amb representants de 81 països dedicada a analitzar el genoma humà i a intentar trobar respostes a “algunes de les preguntes més angoixants del món contemporani”.

És a dir que la comunitat científica mundial ha dedicat anys i panys a investigar la naturalesa i el funcionament de l’ADN i dels gens i resulta que l’Església ja coneixia la resposta: en el manual d’instruccions de la vida que és l’àcid desoxirribonucleic, dins les seves espirals d’adenina, timina, citosina i guanina, hi tenen la seva residència ni més ni menys que el Pare, el Fill i l’Esperit Sant.

El següent pas serà fer-los la foto de família, però de moment el cardenal Lozano Barragán ja pot aspirar al Nobel de Medicina o al de Química, un premi que li podrien atorgar conjuntament amb els representants de la dreta religiosa dels Estats Units, que acaben d’aconseguir que l’anomenat disseny intel·ligent, una variant del creacionisme, és a dir la negació de les teories evolutives de Darwin, s’hagi d’ensenyar a les escoles de Kansas.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es troben representants de 81 països per arribar a aquesta conclosió, definitivament l'esglesia està fora de temps, fins i tot ells ja no poden seguir explicant més contes "raonables"

Anònim ha dit...

Jo ja sospitava alguna cosa d'aquestes perquè recordo haver sentit recitar a una colla de capellans : "Santa Guanina, ora pro nobis! Santa Lisina, ora pro nobis! Santa Citosina, Ora pronobis!....

Anònim ha dit...

Després de llegir coses com aquesta:

"...dins les seves espirals d'adenina, timina, citosina i guanina, hi
tenen la seva residència ni més ni menys que el Pare, el Fill i
l'Esperit Sant."

hem de reconèixer que si més no, l'esglesia ha plegat moltes veles pel
que fa a al "dimensió" de Déu.

--
bea
que ja troba esgarrifós això dels pisos de 70 metres

Anònim ha dit...

Collons... quatre anys de carrera i en surto completament equivocat... O potser el problema és només meu, de no haver sabut veure la Santíssima Trinitat en el fet que "tres bases són un codó, i un codó està compost per tres bases"