dimarts, 1 de febrer del 2011

"Shakira surt amb mi"

Amb el Barça mirant pel retrovisor al Madrid a set punts de distància, les agències de paparazzi ja han posat preu a una foto robada que pugui demostrar el suposat idil·li entre Gerard Piqué i la cantant Shakira: 150.000 euros. Tot sigui per distreure al personal i, si pot ser, pertorbar amb afers extra-esportius el bon ritme i la concentració blaugrana.

Coincidències del món de les estrelles, demà dimecres els dos personatges fan anys – ella 34 i ell 24- i, a l'espera que ho celebrin com més juntets possible, les agències i més d'un paparazzo afeccionat segur que s'apuntaran a la caça i captura de la intimitat de la presumpta parella.

D'aquest tema parlaven avui a la tertúlia de Divendres (TV3) quan un espectador ha enviat un SMS amb el següent missatge:

Shakira surt amb mi, no amb en Piqué

Moment sublim. Clar i català. S'ha acabat el waka-waka rumor. Desprès d'aquesta veritat expressada a cost reduït – 1,42 euros per l'SMS - els socis del Barça han respirat tranquils i Florentino i la premsa de Madrid (que ja es fregava les mans amb el cor de Piqué) hauran de fer el de sempre: continuar entretinguts amb l'afer Carbonero-Casillas i, somniar en substituir l'àlbum de cromos per un equip-equip.