dilluns, 10 de maig del 2010

Caganers de maig

 Aquesta és la portada que va publicar dissabte el diari sevillà Estadio Deportivo: caganers blaugranes, amb Guardiola al capdavant, per acompanyar un titular ben gràfic -“Huele a culé”- i un subtítol, diguem-ne- més informatiu: “El miedo a perder la Liga refuerza a un Sevilla que va lanzado”.

Fins al 0-3 vaig pensar que els col·legues sevillans s'haurien de menjar amb patates la seva portada pudenta, però a la segona part, quan el partit semblava sentenciat, dues espifiades del Barça en només tres minuts (2-3) van fer que la culerada estigués a punt d'obstruir-se els budells amb una sobredosi de Fortasec...

Va ser un quart d'hora llarg de patiment i hi havia el risc, amb tanta ingestió de càpsules, d'haver de trucar al Servei d'Informació Toxicològica, però per sort la cosa no va anar a més i és molt probable que el cap de setmana vinent es guanyi la Lliga en el Camp Nou en el partit que els nois d'en Guardiola jugaran contra el Valladolid d'en Javier Clemente.

Veurem quines portades s'inventarà aquesta setmana la premsa de Madrid. Tants anys massacrant la figura del rubio de Baracaldo i ara l'èxit o el fracàs més absolut del projecte milionari de Florentino depèn de les genialitats de gat vell de Javier Clemente. Algun dels mitjans que el 1998 el van fer fora de la sel·lecció espanyola, li posaran ciris amb l'esperança que a la darrera jornada el modest Valladolid ajudi als blancs a pispar la Lliga al Barça.

Els culers som patidors de mena, però cal esperar que aquesta vegada no hàgim de prémer el cul per culpa de perilloses relaxacions i que una vegada més triomfi la manera prodigiosa d'entendre el futbol, aquest teva-meva orquestral que ens regala Guardiola, Messi i companyia.

1 comentari:

Numina ha dit...

en comptes de fortasec us recomano tanagel que no és tan agressiu. :)