dimarts, 7 d’abril del 2009

Anar com un coet


Un equip d'investigadors del Centre pel Control i la Prevenció de Malalties dels Estats Units han localitzat restes de perclorat a la llet per lactants, una troballa similar a la que es va fer l'any passat a l'aigua potable de 35 estats nord-americans. De moment, les autoritats encara no han alertat sobre el risc que pot comportar per la salut humana el consum dels productes contaminats, però no és gaire tranquil·litzador saber que el perclorat s'utilitza com a component del combustible dels coets i dels explosius.

Ves a saber si la cosa ve de lluny, si té abast mundial i si alguns personatges de la vida pública que mostren una activitat frenètica, com per exemple el jutge Garzón, no van consumir a la seva infantesa sobredosis de perclorat.

En tot cas, qui segur que no ho va fer, perquè aquest sí que no va mai, de portes enfora, com un coet, és el president Montilla.

Si alguna vegada us heu preguntat què li passa pel seu honorable cervell cada vegada que es reuneix amb Zapatero, aquí ho teniu perfectament explicat en aquest divertit gag de "Polònia", inspirat en el Woody Allen de “Tot el que sempre ha volgut saber sobre el sexe, però mai no ha gosat a preguntar” (vídeo de dalt).


1 comentari:

Efrem ha dit...

Anem confiant anem confiant, i qui sap si algun dia acabarem tots tocats de mort i els que no mengen artificialitats diran -ja t'ho vaig dir joo... Amb un somriure d'orella a orella.. xD!

En Monti juga a dues bandes, i em sembla que a qui fa el salt és, evidentment, als catalans... Sempre cornuts i a pagar el beure, algun dia s'haurà d'acabar i espero que sigui aviat.