dimarts, 13 de juliol de 2010

Pixats destructors


Aquest cartell l'hem vist enganxat en una columna exterior d'un edifici de Girona. Donant per sobreentès   que l'estructura líquida dels pixats de gos no té pilars, com erròniament podria deduir-se de la redacció de l'escrit, és lògica la preocupació dels propietaris de l'immoble quan veuen que dia rere dia es van esquerdant els esmentats pilars per culpa de la micció frenètica dels gossos.

S'ha de criticar el tant menfotisme d'alguns propietaris de cans, però  també caldria revisar la qualitat dels materials constructius i organitzar una pixada col·lectiva a casa del tècnic que no va preveure les inclemències externes d'origen animal que poden impactar a la façana d'un edifici.

Per cert, parlant de pixats, a Índia s'ha posat de moda un refresc fet amb herbes medicinals...i orina de vaca. Els responsables de l'empresa que la produeix asseguren que la Coca-Cola és "dolenta per la salut", mentre que la orina és “un regal de Déu”, un producte natural que, segons alguns gurus, ajuda a curar el càncer, la hipertensió i la diabetis. Això, naturalment, el pixat de vaca, animal que a Índia té un caràcter sagrat. Del dels gossos que, quatre gotes avui, quatre gotes demà, destrueixen l'edifici gironí, els gurus no en diuen res ni es té notícia que cap emprenedor nostrat en vulgui fer una beguda energètica.


Foto: Toni Dalmau