divendres, 9 de juliol del 2010

El pop Paul a la bandera

 

El pop Paul, l'oracle més famós d'Europa (amb permís de l'inefable mag Fèlix) ha pronosticat avui que la selecció espanyola derrotarà diumenge el combinat holandès i alçarà la copa del món de Futbol.

Si l'octòpode la caga com si fos un vulgar home del temps, en Manolo el del Bombo farà pop a la gallega. Però si l'encerta, el govern Zapatero haurà de promoure un canvi de la Llei 33 / 1981 del 6 d'octubre per la qual, a l'època de Leopoldo Calvo Sotelo, el menys carismàtic de tots els presidents imaginables, i a proposta del grup parlamentari socialista del Congrés, es va aprovar l'actual escut d'Espanya.

Si es fa realitat el pronòstic de Paul i el Barça B guanya el Mundial de Sud-àfrica (per jugadors i per estil, la selecció culeja pels quatre costats), el “lleó rampant” i la resta de relíquies històriques de l'escut haurà de deixar pas a un nou emblema: el del pop coronat.

Això fins que un bon dia, en Paul no s'arranqui, amb alguna de les seves vuit potes prodigioses, la corona i  declari la República, que tot arribarà...  


Imatge: Blog de Coco