dimarts, 31 de març del 2009

"Jo mai faria servir el preservatiu"

Ella té 35 anys, quatre fills i porta al damunt la motxilla ideològica que carreguen tots aquelles persones (o gairebé totes) que s'han format a un col·legi de l'Opus Dei. Assegura que la vida s'ha de santificar mitjançant el treball, considera que la nova llei d'avortament és “una insensatesa” i es mostra totalment d'acord amb el Papa anti-condons: “Jo mai faria servir el preservatiu”, afirma taxativament.

Com a fervorosa catòlica i conservadora, defensa la família tradicional i afegeix: “Des que el PSOE és en el Govern, es fa difícil dir el que penses sense que sembli que ets una freaky. Sembla que la meva opinió de vida és una cosa a extingir, a vegades em sento agredida”.

Doncs bé, el personatge en qüestió es diu Arantza Quiroga, és vicesecretaria general del PP basc i ha estat escollida pel seu partit per presidir el Parlament de Vitòria. Ocuparà aquest càrrec en el marc del pacte assolit entre el PSE i el Partit Popular i gracies als vots que rebrà d'aquells que precisament impulsen la reforma de la llei d'interrupció de l'embaràs, que anuncien la propera tramesa d'un milió de condons a Àfrica just després de les polèmiques declaracions de Benet XVI i que, en definitiva, la fan sentir com una freaky.

Arantza, però, acceptarà el càrrec sense que li dolgui la consciència. Ho farà de la mateixa manera que va acceptar que durant els vuit anys de mandat d'Aznar ningú fes res en el govern per aturar això que Arantza considera com un atemptat contra la vida.

Quanta hipocresia creix a les consciencies llaurades per l'Opus Dei!

I després diran que el pacte a Euskadi no és frontista.

1 comentari:

Im-Pulso ha dit...

Los significados y las previsibles consecuencias del pacto alcanzado en Euskadi entre PSE y PP (socialdemócratas descafeinados y derecha pura y dura) van más allá de las formas (del frentismo, en este caso españolista). Tiempo al tiempo.