dimarts, 8 d’agost del 2006

La torxa olímpica a l'Everest

Posted by Picasa

El Comitè Organitzador dels Jocs de Pequin 2008 ha confirmat avui que la torxa olímpica pujarà a dalt de l'Everest. Serà doncs una etapa més, si voleu singular i excèntrica, en el llarg recorregut que farà el foc sagrat des de Grècia fins a la capital xinesa.

Els portaveus olímpics no han explicat, però, com s'ho faran els portadors de la torxa per mantenir encesa la flama a 8.844 metres d'alçada, on l'aire té una quantitat molt limitada d'oxigen.

Utilitzaran una torxa equipada amb bombones i respirador?.

Comptaran amb l'ajut de Chuck Norris, de qui la llegenda explica que ell sol va construir l'Everest utilitzant una galleda i una pala?

Aprofitaran l'experiència del gran Norris, de qui altres asseguren que, després de menjar-se el fetge d' Hannibal Lecter, va pujar al cim més alt del món per tocar el cel i va baixar lliscant a tota llet damunt un sol esquí?

Dissenyarà Chuck Norris la dieta dels esforçats portadors de la flama explicant-los que un dia es va empassar un cub de Rubik i el va cagar perfectament resolt? O dient-los que una altra vegada en una festa d'homenatge es va menjar un gran pastís sense donar temps als seus amics d'advertir-lo que a dins hi havia, com a sorpresa, una pobre stripper?

Pagarà el Comitè Olímpic xinès els serveis prestats per Chuck Norris convidant-lo a una dotzena de birres al bar que acaba d'obrir les seves portes a Pequin en el qual, per una mòdica quantitat, es pot hostiar als cambrers?

Aconseguirà l'actor i karateka nord-americà que amb l'èxit de l'operació Everest Olímpic els hongaresos acabin batejant amb el seu nom el nou pont de Budapest?

Estem convençuts que si, que les aigües del Danubi lleparan eternament els peus de Chuck Norris, que les neus eternes de l'Everest es fondran sota el foc olímpic d'una torxa que cremarà sense oxigen en homenatge a l'heroi de les puntades de peu giratòries, l'únic ésser humà a qui Windows mai, però mai de la vida, ha gosat penjar-se.