dijous, 20 de juliol del 2006

El CSI i els ous dels senyors bisbes

La CBS portarà a terme els propers mesos de setembre i octubre una campanya publicitària molt peculiar: posarà anuncis dels seus programes televisius, i especialment de la popular sèrie CSI, damunt la clova de 35 milions d'ous frescos. Segons els responsables de la cadena, l'impacte publicitari està garantit ja que qui més qui menys es mira els ous, amb perdó, abans de fer una truita.

Volem provocar un somriure a les cuines americanes”, ha declarat el president de la CBS.

Per poder portar a terme la campanya, la cadena ha arribat a una entesa amb la companyia EggFusion, especialitzada en gravar amb làser la data de caducitat dels ous. Seguint el mateix procediment, a més de la data, hi posarà eslògans com ara “CSI: Crack the Case on CBS”, un joc de paraules que es podria traduir com “CSI: trenca el cas (resolt el cas) a la CBS”.

Els creatius de la campanya ja han batejat el nou suport publicitari amb el mot eggvertising, que ve a ser una fusió d'ou (egg) i d'anunci (advertising).

Una vegada superada la sorpresa inicial, cal reconèixer que la CBS no ha inventat res fent entrar els forenses del CSI a les neveres. Recentment van ser subhastats a París tres ous d'estruç decorats fa una colla d'anys per Joan Miró, Marc Chagall y Diego Giacometti.

D'altra banda, els ous de gallina són, fins i tot, camp abonat de fets extraordinàriament miraculosos que superen la térbula imaginació dels guionistes de CSI. Fa pocs dies, l'agencia de notícies Kazinform informava que una gallina del Kazakhstan havia fet un ou amb la paraula “Alà” gravada damunt la clova.

Com que tot plegat és qüestió de fe, no ens hauria d'estranyar que la Conferència Episcopal Espanyola comenci a instal·lar granges de gallines productores d'ous gegants i que utilitzi l'eggvertising per anunciar els programes de la COPE. Us imagineu l'efecte que pot provocar en els paladars sensibles fer una truita espanyola amb els ous -publicitaris- d'en Jiménez Losantos?

1 comentari:

[o Rei] Ferran ha dit...

Ous anunciant la COPE? Ecs! Segur que seran ous nials!