dijous, 27 d’octubre del 2005

Lara i la "pedagogia"


José Manuel Lara, president del grup Planeta i del Cercle d'Economia s'ha manifestat avui preocupat per la "crispació" i el "distanciament" que està provocant entre Espanya i Catalunya la polèmica de l'Estatut. Segons Lara cal realitzar els màxims esforços per rebaixar aquesta crispació i convé fer "pedagogia" per ajudar a retallar les distancies. "És veritat que costa que a Madrid s'estengui el que s'està demanant, però s'ha de fer l'esforç. No només els polítics. També els mitjans de comunicació".

Doncs bé, senyor Lara Bosch, president del grup al qual pertanyen el diari La Razón i Antena 3: comenci a escombrar per casa!.

El cinisme d'alguns empresaris catalans és impressionant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És que Planeta té pescadors a totes les mars, inclosa la Mediterrània (de qui és l'Avui+?).

Toni Dalmau ha dit...

Efectivament tiren la xarxa en el major nombre de llocs possibles, però el que no em sembla moralment lícit és practicar aquesta esquizofrènia de dir unes coses com a president del Cercle d'Economia i fer exactament
el contrari com a propietari i gestor de La Razón.

Anònim ha dit...

És clar que no és moralment lícit. Ara, jo, és que fa més de 30 anys que no els hi reconec cap moralitat, als Lara. D'altra banda, aquesta esquizofrènia també la pateixen (per dir-ho d'una manera caritativa) una bona colla de polítics d'aquí i d'allà.

Anònim ha dit...

Quite agreed.