dissabte, 25 de setembre del 2010

Crackers islàmics?


Un grup auto anomenat Islamic Ghosts Team  (Equip dels Fantasmes Islàmics) ha crackejat el web de la VI Biennal de Fotografia Xavier Miserachs de Palafrugell, deixant la plana principal totalment en negre i amb una única inscripció: el nom d'aquest grup de crackers.

La biennal, que va ser inaugurada el passat 11 de setembre i es clausura demà, compta amb vuit exposicions repartides per diferents sales del municipi, entre elles la del fotògraf Alfonso del Moral (Valladolid, 1977), que presenta un conjunt impactant d'imatges sobre els heroïnòmans de Kabul. Tal vegada són aquestes fotografies les que han portat a l'Islamic Ghosts Team ha atacar el web de la biennal, el qual, en el moment d'escriure això, segueix hackejat.

Una recerca per Google permet observar que el mateix grup ha portat a terme accions similars contra altres webs, entre elles la d'uns institut de Granollers i la de la presidència de la República de Guyana.  


Foto: Captura de pantalla del web de la biennal després de ser crackejat

Via: Ricard Vaqué/ Facebook

3 comentaris:

Arcangelo ha dit...

Es veu que els hackers islàmics són un perill mundial. A mi em van hackejar el blog, d'una manera una miqueta més vistosa, he de dir: http://contesdstoryville.com/wp-content/uploads/2010/04/Captura.png .

Em va comentar un amic informàtic que ni tan sols trien les webs, sinó que hi ha un bot que es dedica a cercar, com si fos un motor de Google, codi font que impliqui determinades vulnerabilitats que els hackers, crackers o criatures sense res millor a fer, canviin la pàgina principal de la web (o que potser ho fa el mateix robotet). Perquè, realment, no toquen res més: restaurant un backup del servidor, i resetejant la contrasenya a la base de dades n'hi ha prou per autoenviar-se'n una de nova i continuar com si cap idiota se t'hagués cagat a la porta de casa.

Gabriel ha dit...

Digues-li hacker o cracker. Tot plegat bastant lamentable i absurd.

aurora ha dit...

Hòstia, la República de Guyana? Què cabrons!!!