dilluns, 15 de febrer del 2010

Massacre televisiva


A la ciutat de Lilburn, prop d'Atlanta, un home ha entrat a un establiment de la cadena Walmart, s'ha dirigit a la secció d'esports, ha agafat un bat de beisbol i, a continuació, ha anat ben decidit fins a la secció d'electrònica i ha destruït a patacades un total de 29 televisors, causant danys per valor de 22.000 dòlars.

L'individu ha estat arrestat per la policia però de moment no es coneixen les raons que l'han portat a provocar aquesta massacre televisiva.

A l'espera d'un argument més convincent, jo no descartaria que el protagonista de la destrossa simplement hagi actuat en defensa pròpia desprès d'acabar amb el cervell matxucat per l'allau de notícies periodístiques, anuncis i comentaris de carrer sobre el carall d'estrena de la sisena temporada de Lost.



Acudit: El Roto

1 comentari:

captaire ha dit...

Jo sóc fan de Lost, i estava impacient per començar a veure l'última temporada, però reconec que potser se n'està fent un gra massa.
La gent que seguim la sèrie, la veurem igualment sense tanta fanfàrria mediàtica, i als que no la segueixen els rellisca tot plegat.