dijous, 3 de setembre del 2009

El còctel Txigrinski


A can Boadas, la clàssica cocteleria de les Rambles de Barcelona, cantonada Tallers, han creat un còctel dedicat al nou central del Barça Dmitro Txigrinski: dos quarts de vodka, un quart de suc de llimona, un altre quart de suc de nabius (la fruita que en castellà es coneix com arándano), girger-ale, dues rodanxes de cogombre i una cirera.

Segons explica Tomás Guasch en el web de l'As, el còctel Txigrinski és una creació de Jerónimo Vaquero, un professional que porta 38 anys a la barra del Boadas i que ha fet així cas al suggeriment d'un periodista de la SER al qual li va fer gràcia que Laporta digués, a l'anunciar el fitxatge, que havia regalat a Guardiolaun Txigrinski amb gel” i que aquest li respongués que, en tot cas, a ell li agradaria “un Txigrinski amb aigua”.

Guasch posa en boca de Vaquero el següent: “Vaig estudiar al personatge, que és alt i fort. Convé per a tant una barreja potent, el vodka és imprescindible i el vas, gran”.

Vaquero és sens dubte un experimentat bàrman però un mal estudiant de la vida i gustos del central ucraïnès. Si l'hagués estudiat a fons hauria descobert que, a més de tenir un físic potent, el futbolista no tasta l'alcohol ni boig i la seva beguda favorita és la Coca-Cola.


Foto 1: Txigrinski el dia de la seva arribada a Barcelona. / EFE

Foto 2: Un moment de la preparació del nou còctel. / As

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja és ben curiós que una beguda alcohòlica porti el nom d'un abstemi confés.

noveldaytantos ha dit...

Jo vaig conéixer ja fa anys un bar on servien entrepans amb noms de futbolistes. Podies demanar un Caminero, un Laudrup, un Koeman...
No és conya.