dimecres, 23 de desembre del 2009

Especialista en regals



Diumenge, en el suplement de classificats de La Vanguardia, secció laboral, sortia un curiós anunci titulat “Especialista en regals” (descarregar pdf). L'empresa en qüestió “líder internacional en la distribució de regals”, cerca un professional que tindrà com a principal funció “supervisar i coordinar totes les activitats corporatives a la regió de Lapònia i portar-les a terme a través de la resta del món”. Entre altres responsabilitats, haurà de “determinar la localització de totes les xemeneies” i “organitzar la companyia en un context global d'optimització”. S'ofereix “contracte indefinit amb una jornada d'1 dia / any" i "indumentària complerta de color vermell", però el candidat ha de dominar l'anglès, francès, alemany, espanyol, danès, portuguès, rus, xinès (...) i demostrar que té “al menys 2.000 anys d'experiència a la indústria, preferiblement en la direcció de rens i d'elfs”.

I desprès diran que no hi ha feina pels veterans...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

He enviat el meu CV tot i que no arribo als anys d'experiència que demanen. Per contra a més d'experiència en rens i elfs, també en tinc en llops, zombies, serps verinoses, mutants i en molt d'altre personal que ara no vé al cas. No tinc problema amb els idiomes. Puc demostrar que soc especialista en xemeneies, asseguro que tinc una boníssima formació en logistica, i tinc molta experiència en això de la optimització de campanyes. Per si fos poc, m'agradaria molt viure a Laponia i penso que el vermell m'afavoreix força.
Espero amb paciència la resposta de la companyia. A veure com s'ho fan aquest cop per dir-me de manera elegant que, com sempre, 'havien pensat en un home'...

b.a.

Neandertal Total ha dit...

Això de determinar la localització de totes les xemeneies la veritat és que té un mèrit acollonant. Jo no sabria com fer-ho.
Aquest paio es guanya bé el sou, t'ho dic jo que no tinc ni idea.

Im-Pulso ha dit...

Que les festes siguin del teu gust.
Una abraçada.

Toni Dalmau ha dit...

Bones festes Fèlix!