diumenge, 14 de gener del 2007

L'atemptat de Barajas vist pels ninotaires




Sempre he admirat dels humoristes gràfics la seva habilitat per trobar la punta d'humor a fets extremadament seriosos i fins i tot dramàtics. Aquí teniu una collita de dibuixos publicats aquests darrers dies a la premsa catalana i espanyola referents a l'atemptat de Barajas del 30 de desembre, al comunicat posterior d'ETA i a la polèmica entre els partits provocada per la convocatòria de manifestacions a Madrid i a Bilbao.

La presentació l'he fet emprant el nou servei Leafletter, una interessant eina Web 2 que es troba en fase beta i que permet crear i compartir a internet "portafolis" amb tota mena de material gràfic i text.

Aquesta "carpeta" dedicada als ninotaires consta de deu planes i podeu anar passant d'una a l'altra desplaçant amb el botó esquerra del ratolí el número que apareix a la part inferior. Cada dibuix es pot ampliar clicant-hi al damunt.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

A mi també m'agraden molt les vinyetes dels humoristes gràfics. Fan un treball de síntesi molt bo, ja que tot sovint resumeixen una situació, unes sensacions, unes idees, en un sol dibuix.
Molt bona la presentacio amb Leafletter, però jo nomes veig una pagina amb 3 dibuixos.

Toni Dalmau ha dit...

Merrameu:

Per veure la resta de planes has d'arrastrar cap a la dreta amb el mouse el número que apareix a baix del requadre. He comprovat que funciona tant amb el Firefox com amb l'IE.

Salut!