dimarts, 16 de juny del 2009

El fenòmen juanka2k


El personatge en qüestió utilitza el nic juanka2k i s'ha fet famós en quatre dies pel sol fet d'haver demanat en un fòrum d'ElOtroLado.net que algú li retoqués una foto seva sortint de l'aigua:

¿Alguien Que Sepa Un Poco Photoshop Me Tunea Una Foto?

Muchas gracias chicos, a ver si alguno que sepa algo de photoshop me tunea un poco esta foto que quiero sacarla en un poster de 90*60 para hacer un regalo. Con tunearla me refiero a quitarle los desperfectos y a ver si se puede quitar el corte del bañador que se queda un poco feo.


Com que a la xarxa sempre hi ha algú disposat a donar un cop de ma, un manetes del Photoshop que es fa dir kaos i que té molt sentit de l'humor li va retornar la foto convenientment tunejada per treure-li tots els “defectes”.



La cosa, que va començar la setmana passada, va fer gràcia i a partir d'aquell moment la imatge de juanka2k ha anat patint tota mena de transformacions, centenars de canvis i més canvis divertits, un efecte multiplicador en el qual hi ha tingut molt a veure l'aparició de la “notícia” a Menéame, el lloc hispà de promoció d'històries, l'equivalent al nord-americà Digg i al català La Tafanera.

A hores d'ara, juanka2k, que s'ha agafat tot plegat amb bon humor (entrevista), compta amb un club de fans a Facebook , amb més de 600 membres, i fins i tot amb dos videos a Youtube amb la recopilació de les imatges. Aquí els teniu:




2 comentaris:

Anònim ha dit...

vaig veure el fenomen des del començament, ja que visito el forum sovint i no pares de riure en les 100 pagines que ja hi ha.

L ' Individu ha dit...

impressionant